You are here

Documentació necessària de les biblioteques

Submitted by gestio on Fri, 08/03/2019 - 14:32

Entrega aquí la documentació de la biblioteca!

Amb el nom de la biblioteca i el correu electrònic -usats en la inscripció de la biblioteca- ens podeu comunicar la vostre documentació aquí:

  • dates d'inici i final del vostre Code Club un cop acordat amb la persona voluntària
  • certificat d'assistència firmada per la biblioteca, en finalitzar el taller
  • fotos del taller si teniu drets d'imatge firmats, per publicar-les al web de Code Club

Pots omplir el formulari tantes vegades com sigui necessàri, és imprescindible usar el correu registrat en la inscripció!

Code Club a les biblioteques és una col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Colectic SCCL com a sòcia local de Code Club a Catalunya, amb el suport de UPC-FIB, UOC, UdG, UPF, Elisava i UB, i aquest curs s'afegeixen la URC i la UdL. Més informació sobre el projecte http://codeclubcat.org/biblioteques.

Logos entitats participants

Per a poder entregar el document que t'hem demanat i enviat per correu electrònic introdueix el teu correu electrònic, i adjunta l'arxiu necessari (només cal que adjuntis l'arxiu o arxius demanats). Un cop seleccionat l'arxiu, prem 'upload' i, finalment 'submit'. Els documents estan ordenats en l'ordre que es demanaran.

Documentació de la biblioteca
Document firmat per la biblioteca amb les dates i horari del taller, acordats entre biblioteca i persona voluntària. Aquest document s'ha de presentar abans de començar el taller. Podeu descarregar la plantilla aquí.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png pdf doc docx odt.
Cal entregar en finalitzar el taller, la biblioteca certifica l'assistència de la persona voluntària. Aquest document és imprescindible per tramitar el reconeixement de la tasca de voluntariat. Podeu descarregar la plantilla >aquí.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png rtf pdf doc docx odt.
Ens podeu fer arribar fotos del taller, de la sessió final i entrega dels diplomes per exemple!
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.