You are here

Inscripció com a persona voluntària

Submitted by gestio on Sun, 17/03/2019 - 22:14

El dia 1 d'octubre 2019 obrirem les inscripcions per a persones voluntàries!

Omple aquest formulari si vols ser voluntari/ària de la 8a edició de Code Club a Catalunya.

Code Club a les biblioteques és una col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Colectic SCCL com a sòcia local de Code Club a Catalunya, amb el suport de UPC-FIB, UOC, UdG, UPF, Elisava i UB, i aquest curs s'afegeixen la URC i la UdL. Més informació sobre el projecte http://codeclubcat.org/biblioteques.

Logos entitats participants

Dades personals
Municipi on et va bé fer el teu Code Club!
Província del municipi on voldries fer Code Club
Dades per al Code Club
Quin dia t'aniria millor fer les activitats de Code Club? L'horari concret s'acordarà amb la biblioteca.
Explicarem tots els detalls del projecte i aprendràs com organitzar el teu club!
Experiència i coneixements previs
On voldries fer Code Club?
Més de 100 biblioteques ofereixen la seva col·laboració per impartir un Code Club durant el curs 2019-20, abans de triar les teves prioritats revisa aquí la relació de biblioteques disponibles amb les seves disponibilitats horàries! Tria les 3 biblioteques que més s'adapten a les teves preferències.
Proposa aqui on voldries fer el teu Code Club, si ens poses en contacte amb l'espai/entitat ens coordinarem per fer-ho possible!
Drets d'imatge i protecció de dades personals

COLECTIC , S.C.C.L. és el responsable del tractament de les teves dades personals i t'informa que seran tractades de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR).

Colectic SCCL fará difusió del projecte Code Club als seus espais web i a xarxes socials vinculades, com també a mitjans de comunicació.

En aquests espais es poden publicar imatges, vídeos o gravacions de veu en què apareguin estudiants i persones voluntàries que fan les activitats de Code Club.

El dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per la qual cosa Colectic SCCL com a partner local de Code Club demana el consentiment per publicar fotografies i vídeos on surtisclarament identificable.

Informació bàsica sobre protecció de dades

  • Responsable del tractament: Colectic SCCL, partner local de Code Club
  • Finalitat: Autorització per al tractament de les teves dades personals i la difusió d'imatge/veu o material elaborat als espais de comunicació i difusió de Colectic SCCL i del projecte Code Club, que poden ser propis i a xarxes socials.
  • Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
  • Destinataris: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya com a partner del projecte i en els casos previstos per llei.
  • Drets: Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
  • Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la pàgina: http://colectic.coop/avis-legal-i-condicions-generals-dutilitzacio