You are here

Code Club a les biblioteques: inscripció a la 8a edició

Submitted by gestio on Thu, 14/03/2019 - 12:35

Formulari d'inscripció per a les biblioteques interessades en participar en la 8a. edició de Code Club a les biblioteques durant el curs escolar 2019-2020.

Data límit per enviar el formulari: 30 de setembre 2019.

logo totes les entitats participants

Més informació a la pàgina web de Code Club Catalunya.

Persona de contacte biblioteca
Seleccioneu els dies que voldríeu realitzar aquesta activitat. Els tallers s’ hauran de realitzar entre el mes de Gener i Juny 2020, i excepcionalment podran començar al desembre, amb un total d'entre 10-12 sessions i una durada de 1,5 hores.

Protecció de dades

COLECTIC , S.C.C.L. és el responsable del tractament de les teves dades personals i t'informa que seran tractades de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Informació bàsica sobre protecció de dades

  • Responsable del tractament: Colectic SCCL, partner local de Code Club
  • Finalitat: Autorització per al tractament de les teves dades personals i la difusió d'imatge/veu o material elaborat als espais de comunicació i difusió de Colectic SCCL i del projecte Code Club, que poden ser propis i a xarxes socials.
  • Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
  • Destinataris: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya com a partner del projecte i en els casos previstos per llei.
  • Drets: Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
  • Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la pàgina: http://colectic.coop/avis-legal-i-condicions-generals-dutilitzacio